Kledingtips voor de Kerst

De Feestdagen staan weer voor de deur. Dit betekent dat ik vandaag wat kledingtips voor de kerst ga geven. Want wat moet je nou aantrekken? Wordt het weer een smoking overhemd of ga je liever voor casual? Het is altijd weer de grote vraag, als je voor jouw garderobe staat. Daarom geef ik jou wat advies om goed voor de dag te komen tijdens de feestdagen. Want de feestdagen blijven de leukste tijden van het jaar!

Welke kledingtips voor de kerst zijn nou echt waardevol? Het is belangrijk om wat Overhemden te hebben in verschillende kleuren. Als je zekerheid wilt, kies dan voor zwart, wit of donkerblauw. Deze kleuren passen bij elke outfit. Kies daarnaast ook voor wat veilige spijkerbroeken of chino’s. Denk daarbij opnieuw aan de basis kleuren zodat je hiermee makkelijk kan combineren. Daarnaast is het hebben van een blazer in grijs, blauw, of zwart geen overbodige luxe. Je kan gedurende deze dagen lekker afwisselen.

Wat moet ik aan doen op New Years Eve?

Overhemden

Met oud & Nieuw is een basis overhemd altijd goed.Ga je bijvoorbeeld naar een feest met dresscode, dan is het belangrijk om vooral even de goede informatie te lezen. Want het kan zomaar zijn dat jouw perfecte outfit, helemaal niet past bij het thema. Naast het kiezen van het juiste , is het ook belangrijk om jezelf af te vragen: welke schoenen ga ik dragen? Heb je een klassieke outfit, ga dan voor loafers of lace-ups, dit kan nooit fout gaan. Nadat je voor de schoenen heb gekozen, kijk altijd even in de spiegel voor een laatste controle. Want met new-years eve wil je er natuurlijk tip-top uit zien. Ben je er na deze informatie nog steeds niet over uit welke items goed bij elkaar passen?

WinActie.
Ben je nog steeds opzoek naar het juiste overhemd voor de kerst? Of zoek je nog naar een Smoking-Overhemden Oud & Nieuw. Dan heb ik een leuke verrassing voor jou! Ik mag namelijk een overhemd naar keuze ( T.W.V.  60,00 euro ) uit de webshop Hemd voor Hem weggeven aan iemand. Wat moet je hiervoor doen?
Deel dit bericht op social media, laat in de comments een link achter van jouw favoriete overhemd achter.

Succes !

smokingsfeer010

smokingsfeer025

hvh-spcial-media0134

hvh-spcial-media0139

 

 

 

Leave a reply

*

two × 1 =